Čistilni servis

Čiščenje različnih prostorov

Brezhibna čistoča poslovnega prostora je ena izmed najbolj pomembnih elementov, ki sestavljajo podobo podjetja. Naš čistilni servis si prizadeva prispevati delček k tej podobi s kvaliteto naših storitev čiščenja. Zaupanje in zadovoljstvo naših strank sta najboljši pokazatelj, da svoje delo opravljamo kvalitetno.

ČIŠČENJE STANOVANJSKIH BLOKOV

Tako kot je pomembno imeti čist dom, se nam zdi pomembna tudi čista in urejena dostopnost do naših stanovanj. Za najbolj zadovoljno in nemoteno delovanje stanovanjske skupnosti pri nas upoštevamo želje vsakega slehrnega stanovalca in se prilagodimo vsem zahtevam in željam naših strank.

Kvaliteten čistilni servis

V čistilnem sevisu SM se zavedamo, kako pomembno je za stranko, da najde zanesljiv in kvaliteten čistilni servis, bodisi za redno čiščenje doma ali pisarne. Nam lahko zaupate, saj na trgu delujemo že osmo leto. Krog naših stalnih strank pa je iz leta v leto večji.

Čistilni servis z dolgoletnimi izkušnjami

Na naš čistilni servis se lahko zanesete. Imamo dolgoletne izkušnje - čistili smo tako stanovanja, hiše - kot tudi poslovne in javne objekte: pisarne, vrtce, šole, ... Naše čistilke so zanesljive in imajo vse potrebno znanje za kvalitetno opravljanje storitve čiščenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pospravljanje pisarn, trgovin, ordinacij, ....

Naša ponudba za čiščenje obsega najrazličneše objekte, ki jih podjetja uporabljajo za svojo dejavnost:

Kako poteka sodelovanje z nami?

Dovolite, da se srečamo na sestanku, na katerem želimo spoznati vas ter potrebe vašega podjetja. Po pregledu vaših prostorov vam lahko pripravimo konkretno ponudbo in ceno za čiščenje. Ponudba je za vas nezavezujoča.